Kookboeken

  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Summerproof met Sonja

    Mijn coltruien, laarzen en dikke jassen heb ik achter slot en grendel op zolder gelegd. Het is hoog tijd voor zonnebrillen, korte shirts, jurkjes, en... de bikini! Ik ben er klaar voor, maar de hamvraag, na de winterse stamppotten, is natuurlijk: ‘Past mijn… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Yotam Ottolenghi boeken
    Yotam Ottolenghi - Simpel

    Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • bouillon! zomer 2019

    Berichten Duivelse precisie, tekst Jac Rijks Komkommertijd, tekst Norbert Mergen Metz Hoe ik opgroeide als ijskind, tekst Carlina De Lorenzo Eten zonder strapatsen, tekst Will Jansen Bouchonwijnen om lekker te lebberen, tekst Nicolaas Klei Whisky bij de Ta Oy,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,00
  • Louise Bondebjer boeken
    Louise Bondebjer - De natuurlijke Zweedse keuken

    De natuur zit vol heerlijks! Vruchten en paddenstoelen uit het bos, wortelgroenten en kool uit de tuin: laat je inspireren om van deze overvloed te genieten. In dit boek heeft Louise Bondebjer haar beste recepten en tips verzameld om de oogst van het seizoen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Robin Seuren boeken
    Robin Seuren - Mindmap cooking

    Het boek Mindmap Cooking gebruik je als handleiding om bewuster te koken.Laat je inspireren om van elke groente iets lekkers op tafel te toveren! Dit boek staat vol recepten waar je met het hele gezin van kunt genieten. Gebruik het als handleiding om bewuster… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Han Hidalgo, M. Therese Bruggeman boeken
    Han Hidalgo, M. Therese Bruggeman - Aan tafel met Sint-Arnoldus

    Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Julie Verbruggen boeken
    Julie Verbruggen - Gewoonweg lekker

    Beste lezers, zijn jullie op zoek naar inspiratie?In dit boekje zitten maar liefst 56 zorgvuldig uitgedachte recepten die je helpen om een gezonde balans te vinden op vlak van voeding.Een evenwichtige en gevarieerde etensstijl is een must voor mensen die… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,00
  • Susie Theodorou boeken
    Susie Theodorou - Het mediterrane dieet kookboek

    120 overheerlijke recepten uit ’s werelds gezondste dieet De mediterrane keuken is een van de meest geliefde keukens. De voordelen van het mediterrane voedingspatroon worden alom geprezen en – ook wetenschappelijk – erkend. Welke dieettrend er ook… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Anna Barnett boeken
    Anna Barnett - Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

    50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Ellen Van Duijn boeken
    Ellen Van Duijn - Made by Ellen

    Ellen van Duijn groeide op met smakelijke gerechten uit het restaurant van haar ouders. Elke avond stonden er minimaal twee soorten groente op tafel en haar moeders gravad lax en curry's zijn onovertroffen. Toen ze zelf een gezin kreeg stond ze voor een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Drukte Gezonde boeken
    Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond? 2

    Vers en gezond koken op drukke dagen is niet haalbaar? Toch wel! De mama’s van Gezonde Drukte tonen je opnieuw hoe je in de dagelijkse rush lekkere en gezonde gerechten op tafel zet. Met pure, verse ingrediënten én met applaus van het hele gezin. In Wat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Ingrid Bernard boeken
    Ingrid Bernard - Veggie

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat vegetarisch eten goed is voor het milieu. - Omdat een vegetarisch gerecht een gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Vegetarisch kookboek

    Het kookboek voor een fit en gezond leven met meer dan 200 vegetarische recepten. Overzichtelijke recepten van alledaagse ingrediënten die op vele manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit kookboek bevat recepten voor zowel beginners als de meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Robyne Tops boeken
    Robyne Tops - Help! Een Vegan in huis!

    De bedoeling van dit boek is dat het makkelijker wordt om voor al je geliefden te koken zonder extra potjes te moeten maken. Dit betekent dat bij elk hoofdgerecht een pictogram staat van het soort vlees/vis dat lekker is bij dit gerecht zodat je dit er… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,00
  • Caroline Eden boeken
    Caroline Eden - Zwarte zee

    De Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt genieten van heerlijke Joodse gerechten zoals tzimmes. Reis door naar Istanboel, de verbinding tussen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Bethany Kehdy boeken
    Bethany Kehdy - De gastvrije keuken van het Midden-Oosten

    In De gastvrije keuken van het Midden-Oosten beschrijft Bethany Kehdy meer dan 80 traditionele en klassieke recepten en herinterpreteert ze voor de moderne kok, zonder de authenticiteit en heerlijke smaken te verliezen. Ontdek hoe je keer op keer de perfecte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Susie Theodorou boeken
    Susie Theodorou - Ontbijt easy

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat weten we allemaal. Een ontbijt of brunch kan van alles zijn; gezond, zoet of hartig. Denk bijvoorbeeld aan gezonde boekweitpannekoekjes of een lekkere bramensmoothie. Bak eens healthy granola met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Ross Dobson boeken
    Ross Dobson - Basisboek China

    De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met Basisboek China leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia’s en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Familie favorieten

    VOOR GEZONDE, VOEDZAME GERECHTEN WAARMEE JE ZELFS DE MOEILIJKSTE ETERS TEVREDEN ZULT STELLEN. VOEG EEN PAAR NIEUWE FAMILIEFAVORIETEN TOE AAN JE WEKELIJKSE MENU. LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MEER DAN 100 RECEPTEN IN DIT BOEK , OF HET NU OM JE ONTBIJT, JE LUNCH,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Tess Posthumus boeken
    Tess Posthumus - Cocktails

    's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Keda Black boeken
    Keda Black - Meal prepping vegetarisch

    Meal prepping betekent dat je op één dag de maaltijden voor de rest van de week voorbereidt. In Meal prepping vegetarisch vind je 13 veelzijdige, vegetarische weekmenu’s, afgestemd op de seizoenen. Elk weekmenu begint met een boodschappenlijst. Dan volgt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Tommy Myllymäki boeken
    Tommy Myllymäki - Myllymäki Vis & schaaldieren

    Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Tom Lamers, Sierk Buwalda boeken
    Tom Lamers, Sierk Buwalda - Lekker op z'n Liemers onbegrensd

    Een authentiek, bourgondisch en inspiratievol kookboek met recepturen van Michelinsterren (sous)chefs waarin de mooiste producten uit De Liemers en omstreken in de spotlight staan.Tom Lamers en Sierk Buwalda, twee creatieve en ambitieuze koks, gaan na hun… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Leanne Kitchen boeken
    Leanne Kitchen - Koning Bloemkool

    Bloemkool is weer 'in'. Deze groente, een van de veelzijdigste ter wereld, is tegenwoordig populair health food en geschikt voor allerlei culinaire hoogstandjes, maar tegelijkertijd nog steeds die vertrouwde bloemkool die je op een koude winterdag bij je oma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent - Leon Soepen, salades & snacks

    Met hun vele smaakvolle alternatieven voor een energievretende boterham hebben de LEON-restaurants de lunch in een nieuw jasje gestoken. In deze superstijlvolle verzameling uit Leons bekroonde kookboeken maak je kennis met Apples Perzische uiensoep, Laura's… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99